top of page

E-SHIRTS

Onderstaand artikel werd in de december 2018 uitgave van Verpakkings Management geplaats.

Active Ants in Nieuwegein is een van snelst groeiende e-commerce fulfilment bedrijven in Nederland. Met haar geautomatiseerde Autostore-magazijn verwerkt het dagelijks duizenden internetbestellingen voor 130 verschillende winkels. Om een nieuwe kledinglijn te versturen schafte het bedrijf onlangs een hoeksealer aan bij Dekapack.

Kleding verenkelen Voor een van haar klanten, een online kledingwinkel, kreeg Active Ants de opdracht om kleding die in balen worden aangeleverd, te verenkelen en per stuk te verpakken in trans-parante PE-folie. Vervolgens gaat de verpakte kleding in kratten het geautomatiseerde magazijn in, klaar voor order picking en verzending. Dekapack uit Huizen leverde de automatische folie hoeklas-machine die de kleding inpakt. ‘We hadden al twee semi-automatische hoeklassers van Dekapack en waren daar tevreden over’, vertelt Scheffelaar. ‘We zochten een eenvoudige oplossing, snel omstelbaar en geschikt voor verschillende producten met variabele afmetingen. Daarbij is bedieningsgemak belangrijk, want er staan verschillende mensen achter die de werking snel moeten begrijpen. Er moeten dus niet te veel toeters en bellen aan zitten.’

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page