top of page

Dekapack toont hoogwaardige Italiaanse verpakkingsmachines

Dekapack toont tijdens de Empack Gorinchem 2022 diverse Italiaanse verpakkingsmachines, waaronder de Imbalstock zijlasmachine IS600, Flowpack Star en de Italdibipack Mecpack 5 Stars.

Wat de IS600 uniek maakt is dat de zijlasunit voor de stempel geplaatst wordt, waardoor er een volledig gesloten zijlas ontstaat, waarna de sealbalk de voor en achterzijde van het product dichtsealt. Hierdoor is er geen inkeping in de reststrook waardoor folierestbreuk tot het verleden behoort. De verpakkingsmachine is ook verkrijgbaar in een Box Motion uitvoering, hierbij beweegt de stempel mee in de lengterichting van het product en sealt het product zonder dat het stil komt te staan. Hierdoor is de output hoger en is de Box Motion ideaal voor het verpakken van instabiele producten. Door het open design zijn de machines erg toegankelijk. Het vervangen van een folierol is eenvoudig en productformaten kunnen gemakkelijk worden aangepast.


Flowpack Star verpakkingsmachine

Met de flowpack Star beantwoordt Dekapack de toenemende vraag voor het verpakken in papier. De flowpacker is hiervoor uitermate geschikt, natuurlijk kan traditionele folie ook gebruikt worden voor deze machine.

De compacte verpakkingsmachine van rvs is ideaal voor het verpakken van kleinere producten in de voedselindustrie en producten in farmaceutische industrie. Optioneel kan de Star voorzien worden van een zigzag-mes, waardoor de papierenverpakking voorzien is van Easy opening.


De Mecpack 5 stars verpakkingsmachine

De Mecpack 5 stars is het resultaat van meer dan 40 jaar ervaring in de productie van automatische L-sealers. De 5-stars heeft een eenvoudige, maar moderne innovatieve technologie met aandacht voor detail.

Om die reden is de prijs-kwaliteitverhouding perfect. De Mecpack heeft geheugen voor meerdere programma-instellingen en door de continue verwarmde sealbalken is de machine instelbaar met 2 onafhankelijke regelaars. Ook kunnen er meerdere eenheden in 1 verpakking worden verpakt.


Bezoek Dekapack op Empack 2022 stand L102

Net als vorig jaar, staat Dekapack weer op Empack, de grootste vakbeurs in de Benelux op het gebied van verpakkingstechnologie.

Op 5, 6 en 7 april staat ons team u graag te woord over nieuwe technieken in de verpakkingsindustrie en het verbeteren van uw verpakkingsproces. Zien wij u daar? Bestel hier uw gratis ticket: https://bit.ly/36KT8m6


Andere bekeken ook:

Comments


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page