top of page

Veel behoefte aan duurzaam verpakken tijdens Empack

Dekapack heeft twee intensieve dagen achter de rug op Empack, ondanks het mooie weer woensdag 8 september waren er voldoende bezoekers en hing er een positieve sfeer. Vooral het persoonlijk contact heeft Dekapack de afgelopen 2 jaar regelmatig moeten missen. Erg fijn om veel relaties weer persoonlijk te ontmoeten.

Veel bezoekers willen graag, net als Dekapack, een bijdrage leveren aan verduurzaming.

In samenwerking met Imbal Stock heeft Dekapack hiervoor de ideale oplossing gepresenteerd tijdens Empack 2021. De Flowpack Star: Speciaal ontworpen om producten te verpakken met papier, maar ook traditionele foliesoorten kunnen net zo goed gebruikt worden op deze machine. Het vervangen van een papier- of folierol is eenvoudig en vraagt weinig tijd.

Deze compacte machine van rvs is ideaal voor het verpakken van kleinere producten. Optioneel kun je de Star voorzien van een zigzag-mes, zodat de papierenverpakking gebruik maakt van easy opening.


Er was veel interesse voor de IS 600 BM machine van Imbal Stock. De machine heeft een continue zijlas-systeem, hierdoor is de snelheid nog groter en worden de producten zeer gelijkmatig door de verpakkingslijn geleid. De hoge doorlaat van 300 mm maakt deze lijn uitermate geschikt voor zeer uiteenlopende producten.

Met een productie van 70 tot 150 stuks per minuut, een lager energieverbruik en grote foliebesparing, dankzij de minimale ruimte tussen zijafdichting en product, is de IS 600 BM ideaal voor verpakken en eventueel krimpen van de producten met traditionele en 100% afbreekbare folies.


Andere bekeken ook:

Opmerkingen


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page