top of page

Diversiteit machines van Italdibipack

Doordat Dekapack International BV zich niet beperkt tot 1 tak van industrie wordt de diversiteit van het aanbod steeds verder vergroot.

Door het gestelde vertrouwen als exclusief dealer van Italdibipack is er de afgelopen jaren een grote diversiteit aan machines door Dekapack International BV verkocht en naar tevredenheid geïnstalleerd.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn de horizontale en vertikale flowpackers, koepelsealers, (semi) automatische L-sealers, bundelpakkers, (robot) palletwikkelaars, dozensluiters en skinmachines.

De verschillende soorten bedrijven geven hierbij aan dat er voor iedereen een oplossing aangeboden kan worden.

Daarbij zijn deze machines o.a. geleverd aan de pharma, automotive, warehousing, kapitaal goederen en voedingsindustrie.

Door de goede relatie die wij met de gebruikers van onze machines hebben opgebouwd bestaat er bij de meeste de mogelijkheid om nieuwe relaties een kijkje te laten nemen hoe de machines in de productie gebruikt worden.

Tevens zijn er altijd een aantal verschillende machines van Italdibipack opgesteld in onze showroom die wij met gebruikmaking van de produkten en folie van de klant kunnen demonstreren.

Bent u enthousiast geworden door dit succesverhaal en wilt u zich laten overtuigen, neemt u dan contact op met onze verkoopafdeling door het contactformulier in te vullen of te bellen met 035-6566893.


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page